15:13 25.06.2020

FlixBus із 25 червня відновлює міжнародні рейси з України

3 хв читати
FlixBus із 25 червня відновлює міжнародні рейси з України

Автобусний оператор FlixBus (Німеччина) з 25 червня відновлює роботу в Україні на окремих міжнародних маршрутах.

Як повідомила прес-служба компанії у четвер, квитки вже у продажу на рейси з Києва через Житомир, Рівне, Львів, Ужгород до Кракова, Будапешту, Відня і більше десятка німецьких міст, а з 3 липня зелені брендовані автобуси поїдуть з Одеси через Вінницю, Хмельницький і Тернопіль до чеського Плзеня через Прагу.

"Поки що ми відновили частину наших ліній з України, але плануємо поступово відновити їх усі. Закриття кордонів стало викликом для всієї індустрії міжнародних перевезень, але навіть з урахуванням жорстких обмежень на кордонах із країнами Євросоюзу, які існують нині, ми бачимо попит на поїздки до країн Європи. Насамперед це Польща, Німеччина і Чехія", - наводить слова директора FlixBus в Україні та Польщі Міхала Лемана прес-служба.

Як наголошується в повідомленні, зокрема, з 25 червня курсуватимуть такі лінії як:

- N3200 Київ - Кельн (Київ-Житомир-Рівне-Львів-Берлін-Магдебург-Брунсвік-Ганновер-Білефельд-Дортмунд-Ессен-Дуйсбург-Дюссельдорф-Кельн);

- N3201 Київ-Краків-Росток (Київ - Житомир - Рівне - Львів - Краків - Дрезден - Лейпциг - Дрезден - Дессау - Берлін - Росток);

- N3202 Київ-Карлсруе (Київ - Житомир - Рівне - Львів - Дрезден - Гемніц - Байройт - Вюрцбург - Ашаффенбург - Франкфурт - Дармштадт - Гайдельберг - Мангайм - Карлсруе);

- N3203 Київ-Штутгарт (Київ - Житомир - Рівне - Львів - Дрезден - Гемніц - Цвікау - Мюнгберг - Нюрнберг - Інгольштадт - Мюнхен - Аугсбург - Ульм - Штутгарт);

- N3300 Київ - Будапешт - Відень (Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне - Львів - Ужгород - Будапешт - Відень).

Із 3 липня курсуватиме автобус N3277 Одеса - Прага - Плзень (Одеса - Умань - Вінниця - Хмельницький - Тернопіль - Львів - Краків - Оломоуць - Брно - Прага - Плзень).

Крім того, оскільки FlixBus запустив уже рейси в країнах ЄС, також для подорожуючих з України будуть доступні рейси з однією пересадкою.

Згідно з повідомленням, у зв'язку з пандемією коронавірусу компанія посилила стандарти безпеки в автобусах. Зокрема, здійснюється професійна дезінфекція транспортних засобів після кожного рейсу; пасажири мають носити захисні маски під час посадки, висадки і всередині автобуса й дезінфікувати руки санітайзерами, які доступні в автобусах; водії забезпечені засобами індивідуального захисту.

Крім того, компанія закликає пасажирів дотримуватися 1,5-метрової дистанцію під час посадки і розміщення багажу в багажному відділенні.

"Ми дуже просимо наших пасажирів подорожувати тільки якщо вони впевнені, що здорові, а також перевіряти державні інструкції щодо перетину кордонів і необхідність мати відповідні документи", - додав Леман.

FlixBus, розвиваюча автобусні перевезення Європою та США компанія, заснована в 2013 році. Працює за моделлю партнерства з автобусними регіональними перевізниками, які надають свої автобуси і документи на маршрути, а FlixBus займається продажом, маркетингом і керуванням графіками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА