16:37 25.06.2020

"МАУ" розширює перелік напрямків на літо у зв'язку з послабленням країнами режиму перетину кордонів для українців

2 хв читати
"МАУ" розширює перелік напрямків на літо у зв'язку з послабленням країнами режиму перетину кордонів для українців

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") розширює перелік напрямків на липень і серпень 2020 року у зв'язку з послабленням деякими країнами режиму перетину кордону для українських туристів.

Як повідомила прес-служба компанії в четвер, згідно з планами, внутрішні рейси виконуватимуться за трьома напрямками - Херсон, Одеса і Львів.

Так, у період з 1 по 30 липня "МАУ" обслуговуватиме внутрішні рейси в Одесу, Львів і Херсон, здійснюючи їх щоп'ятниці в регіони та з поверненням до Києва щонеділі. Проте в першій половині серпня планується змінити розклад за напрямком Київ-Одеса: рейси виконуватимуться в понеділок, середу, п'ятницю і неділю (Одеса-Київ: понеділок, вівторок, четвер, субота). З 16 по 31 серпня може також додасться рейс в Одесу щочетверга.

Міжнародні рейси, як зазначає "МАУ", виконуватимуться за напрямками регулярної програми польотів авіакомпанії - Стамбул, Тель-Авів, Амстердам, Франкфурт, Париж, Дубай, Тбілісі, Батумі, Ларнака, Афіни, Лондон, Ніцца, Рим, Неаполь, Баку, Берлін, Мілан, Мюнхен, Прага, Єреван, Мадрид, Відень, Барселона, Кишинів, а також залишаться періодичні рейси в Торонто.

Так, у період c 1 по 15 липня "МАУ" планує виконувати рейси Київ-Стамбул щоп'ятниці та щонеділі, Одеса-Стамбул - щосуботи, Київ-Тель-Авів - щочетверга і щонеділі й Одеса-Тель-Авів - щонеділі.

Крім того, щовівторка і щосуботи передбачаються рейси Київ-Амстердам, щосереди та щонеділі рейси Київ-Париж.

З 16 по 30 липня, за оприлюдненими даними, програму розширять рейси Київ-Стамбул і Київ-Тель-Авів, які виконуватимуться щовівторка. Рейси в Дубай почнуть виконуватися щосереди та щосуботи.

Крім того, планується розширення міжнародних напрямків. До вже відкритих додадуться рейси Київ-Тбілісі щоп'ятниці та щонеділі (щосуботи та щопонеділка в напрямку Тбілісі-Київ), Київ-Ларнака щосуботи, Київ-Афіни (ATH) щотижня, Київ-Лондон - щопонеділка та щоп'ятниці.

На другу половину липня також заплановані рейси Київ-Торонто щосуботи й Торонто-Київ щотижня.

У серпні компанія планує подальше розширення міжнародних напрямків з двома-трьома частотами на тиждень. Мережу, зокрема, сформують Київ-Ніцца, Київ-Рим, Київ-Баку, Київ-Берлін, Київ-Мілан, Київ-Прага, Київ-Єреван, Київ-Кишинів, Київ-Мадрид, Київ-Мюнхен, Київ-Франкфурт, Київ-Відень, Київ-Барселона.

Детальнішу інформацію про рейси та їх частоти в серпні "МАУ" планує уточнити впродовж липня, спираючись на об'єктивні ринкові передумови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА