19:23 25.06.2020

Наглядова рада "Укрзалізниці" обере кандидата на посаду голови правління компанії до кінця липня

2 хв читати
Наглядова рада "Укрзалізниці" обере кандидата на посаду голови правління компанії до кінця липня

Наглядова рада АТ "Укрзалізниця" (УЗ) обере кандидата на посаду голови правління компанії та запропонує його на розгляд Кабінету Міністрів до кінця липня поточного року, повідомив голова наглядової ради УЗ Шевкі Аджунер.

"Наглядова рада має абсолютно чіткі та ясні критерії відбору, за якими відбувається кваліфікація кандидатів. (...) Через карантинні обмеження свободи переміщення ми змушені проводити співбесіди в режимі онлайн. Завершити процес ми плануємо до другої половини липня. Наглядова рада надасть свої рекомендації Кабінету Міністрів України, але остаточне рішення належатиме Кабміну", - сказав він під час онлайн-конференції в четвер.

Як розповів керуючий партнер компанії Boyden Global Executive Search Олексій Долгіх, яка добирала кандидатів, загалом на початковому етапі в конкурсі брали участь 115 осіб. Географія пошуку не мала обмежень, тому опрацьовано понад 20-30 країн. Так, за його підрахунками, в первинних списках було понад 25% іноземців.

"Ми спілкувалися з усіма топ-менеджерами провідних міжнародних гравців у цьому напрямі. Крім того, ми опублікували онлайн-оголошення в спеціалізованих міжнародних залізничних виданнях, а також у Financial Times та Business Week. Загалом ми отримали 115 пакетів документів, де були резюме з професійним досвідом, мотиваційний лист, заява про відсутність та наявність конфлікту інтересів, додаткові документи (дипломи тощо)", - сказав він, додавши, що під час добору кандидатів було важливим знання української та російської мов.

За його словами, процес добору відбувався у квітні в три етапи. На першому розбирали пакети документів і на їхній основі обирали досвідченіших кандидатів. Другий етап добору передбачав телефонну співбесіду з кандидатами (58 осіб), де робився акцент на фактах у кар'єрі менеджера. Третій - інтерв'ю з кандидатами з найбільшим досвідом, на який було вибрано 30 фіналістів.

Як повідомлялося, наглядова рада "Укрзалізниці" дала старт конкурсу на посаду голови правління компанії в лютому 2020 року.

Нині в. о. голови правління "Укрзалізниці" є Іван Юрик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА