20:56 25.06.2020

Заступник міністра освіти Стадний написав заяву про звільнення

1 хв читати
Заступник міністра освіти Стадний написав заяву про звільнення

Заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний написав заяву про звільнення з посади.

"Я дуже вдячний долі, яка дала мені можливість попрацювати 10 місяців з дуже крутими, справжніми фахівцями в МОН. Дякую вам! (...) Я буду дуже вдячний долі, якщо випаде нагода ще раз працювати пліч-о-пліч з вами! Заяву вже написав, попереду багато роботи", - написав Стадний на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Заступник міністра зазначив, що всі кроки, за які він відповідав у Міносвіти, починаючи від запровадження прозорих та об'єктивних засад розподілу державного фінансування між університетами, появи KPI в контрактах ректорів і завершуючи новою Атестаційною колегією, - "це не лише якісно нова ефективна політика, це сигнали до тих, хто так стомився від імітації та брехні, які подекуди дуже серйозно вразили нашу вищу освіту".

Як повідомлялося, 5 червня Кабінет Міністрів України призначив ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета виконувачем обов'язків міністра освіти і науки.

18 червня парламентський комітет з питань освіти, науки та інновацій не підтримав кандидатури Шкарлета на посаду міністра освіти.

Шкарлет заперечує наявність плагіату у своїх роботах, а також вважає, що зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) має залишитися, але допускає його трансформацію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА