15:24 26.06.2020

МОЗ повідомило про можливе проведення додаткового добору кандидатів на голову НСЗУ

1 хв читати
МОЗ повідомило про можливе проведення додаткового добору кандидатів на голову НСЗУ

Додатковий добір на посаду голови Національної служби здоров'я (НСЗУ) можуть оголосити у зв'язку з тим, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов не визначився з кандидатурою за результатами відбору, повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з повідомленням, про це Степанов заявив під час засідання комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

"На сьогодні мною прийнято рішення за результатами співбесід і проведеного відбору. Повідомляю, що не визначено кандидатуру на голову НСЗУ. Велика ймовірність, що буде оголошено додатковий відбір. Відповідно, після цього буде визначено переможця", - навела прес-служба слова міністра.

МОЗ зазначає, що введений в Україні карантин через коронавірус не дає змоги провести повноцінний конкурс і на сьогодні можливо лише проведення відбору на посаду - за рахунок підписання контракту з переможцем на період дії обмежувальних заходів. Після завершення карантину має відбутися повноцінний конкурс, уточнюється у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА