19:27 27.06.2020

В Єгипті зняли низку пов'язаних з коронавірусів обмежень, незважаючи на зростання заражень

1 хв читати
В Єгипті зняли низку пов'язаних з коронавірусів обмежень, незважаючи на зростання заражень

В Єгипті в суботу відновлюють роботу кафе, клуби, спортзали, мечеті, церкви і театри через три місяці після закриття в зв'язку зі спалахом коронавірусу, повідомляє Associated Press.

Однак власникам кафе дозволено заповнювати приміщення тільки на 25% від їх місткості, продаж кальянів, популярних в Єгипті, заборонили з міркувань безпеки.

Мечетям і церквам поки не дозволяють проводити масові релігійні служби на вихідних. Парафіяни зобов'язані всередині церков і мечетей надягати маски.

Громадськість в Єгипті розкритикувала рішення влади послабити обмеження, оскільки в країні все ще фіксують зростання заражень і смертей людей, інфікованих COVID-19. МОЗ Єгипту повідомив, що за час пандемії в країні виявили 62,7 тис. заражень COVID-19, і ще понад 2,6 тис. людей померли після зараження. Однак ЗМІ вважають, що реальні цифри заражених і жертв можуть бути вище, оскільки в країні проводиться недостатньо тестів на коронавірус.

Незабаром в країні відновиться в'їзний туризм. Станом на 1 липня заплановано відновлення міжнародного авіасполучення. Єгипетський авіаперевізник Egypt Air почне здійснювати рейси в 29 напрямках - в Європі, Африці, на Близькому Сході, в Північній Америці. Планується також на наступному тижні відкрити популярні туристичні напрямки - Шарм-ель-Шейх, Хургада, Марса-Алам і Мерса-Матрух.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА