20:26 30.06.2020

Мін'юст зареєстрував громадську спілку "Міжнародний київський клуб партнерських палат"

1 хв читати
Мін'юст зареєстрував громадську спілку "Міжнародний київський клуб партнерських палат"

Міністерство юстиції України зареєструвало громадську спілку "Міжнародний київський клуб партнерських палат", який об'єднує торгово-промислові палати 13 країн.

Згідно з прес-релізом Київської торгово-промислової палати, до новоствореного об'єднання увійшли представники палат Австрії, Білорусі, Грузії, Італії, Литви, Молдови, Польщі, Словаччини, Словенії, Угорщини, Хорватії, ОАЕ, які вважають, що діяльність клубу стане початком створення співдружності регіональних торгових палат і зміцнить їхню роль у розвитку міжнародної співпраці.

Юридичними засновниками об'єднання стали Київська торгово-промислова палата та палати Вільнюса і Кракова.

Громадська спілка вже має власний герб, установчі документи (декларацію про подальшу діяльність і статут), а також правління. Керівником організації обрано президента Київської торгово-промислової палати Миколу Засульського.

"Ми надаємо важливе значення розвитку міжрегіональної торгово-економічної співпраці. Відзначаючи роль торгово-промислових палат у цьому процесі, ми консолідували зусилля у здійсненні економічної політики,  яка сприятиме зростанню підприємницької активності, налагодженню взаємовигідних економічних зв’язків між членами палат", - цитує Засульського прес-служба.

У повідомленні зазначається, що завдяки громадській спілці у підприємців з'явиться можливість обміну досвідом із колегами країн-членів ЄС, пошуку нових шляхів сприяння потребам бізнесу, спільної участі в партнерських проектах ЄС, зокрема в освітніх програмах і підвищенні кваліфікації регіонального бізнесу, залучення в регіони зарубіжних інвесторів.

Як повідомлялося, відповідна ініціатива виникла в 2019 році. Підготовка всіх необхідних документів і реєстраційні дії спілки тривали понад рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА