07:27 01.07.2020

Екс-директор департаменту Харківської ОДА та його заступник підозрюються в привласненні бюджетних коштів

1 хв читати
Екс-директор департаменту Харківської ОДА та його заступник підозрюються в привласненні бюджетних коштів

Колишній директор одного з департаментів Харківської облдержадміністрації, його заступник, а також директор ТОВ підозрюються в зловживанні службовим становищем і присвоєнні частини бюджетних коштів на ремонт мереж електропостачання в житлових будинках у м.Лозова (чч. 3, 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

"Під час досудового розслідування встановлено, що колишні директор одного з департаментів ХОДА та його заступник вступили в злочинну змову з директором ТОВ з метою заволодіння бюджетними коштами при проведенні ремонту мереж електропостачання в багатоквартирних житлових будинках в м.Лозова Харківської області", - повідомляє прес- служба прокуратури Харківської області.

За даними досудового слідства, колишній директор департаменту і його заступник підписали акти приймання виконаних робіт, знаючи, що в документі вказано завідомо недостовірну інформацію. Насправді частина обладнання взагалі не була встановлена, а інша частина - встановлена за завищеними цінами. Загальна сума збитків, завданих державі, оцінюється в 580 тис. грн.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА