08:01 01.07.2020

Правоохоронці завершили розслідування справи щодо пожежі в Одеському коледжі

1 хв читати
Правоохоронці завершили розслідування справи щодо пожежі в Одеському коледжі

Одеський приморський районний суд розгляне обвинувальний акт стосовно чотирьох посадових осіб, яким прокуратура інкримінує причетність до масштабної пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, яка сталася 4 грудня 2019 року і привела до загибелі 16 осіб, повідомила прокуратура Одеської області.

"Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно директора Одеського коледжу, завідувача господарством, завідувача денним відділенням економіки і підприємництва та колишнього заступника директора з адміністративно-господарської роботи, які підозрюються в порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі в навчальному закладі в Одесі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час досудового розслідування допитали 286 осіб (свідків, очевидців події, які постраждали), провели упізнання загиблих, невідкладний огляд місця події і приміщень будівлі, який тривав з 4 до 12 грудня 2019 року, 65 виїмок документів, провели 61 судову експертизу.

У прес-службі прокуратури нагадали, що в результаті цієї пожежі загинули 16 людей і 31 людина отримала тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Крім того, додали у відомстві, пожежа зруйнувала пам'ятник архітектури 1914 року, в якій розташовувався коледж, пошкодив і знищив усе майно, яке перебувало в зазначеному будинку в момент пожежі, в результаті чого державі завдано мільйонних збитків.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

Шольц: Сподіваємося, що ще шість систем "Patriot" буде знайдено для України від НАТО

Зеленський зустрівся з українською єврейською громадою напередодні свята Песах

Мінкультури розробило порядок визначення меж історичних ареалів у населених пунктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА