18:41 01.07.2020

Печерський суд продовжить обрання запобіжного заходу Порошенку 8 липня

1 хв читати
Печерський суд продовжить обрання запобіжного заходу Порошенку 8 липня

Печерський районний суд м. Києва продовжить засідання з обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України, народному депутату Петру Порошенку 8 липня об 11:00.

Таке рішення оголосив суддя Сергій Вовк під час вивчення матеріалів клопотання після виступу сторін.

За словами Вовка, в рукописному тексті на підозрі зазначено, що підозрюваний відмовився від отримання повідомлення про підозру, що підтверджують поняті. "Приймається рішення про виклик цих осіб для безпосереднього вивчення цих обставин", - сказав він. З цією метою суддя оголосив перерву.

Як повідомлялося, представники обвинувачення оголосили клопотання, в якому просять про особисте зобов'язання для Порошенка терміном на 8 діб до 10 липня, коли закінчується термін розслідування справи.

Захист, вивчивши документи, звернув увагу на відсутність дати в документі. "Це не клопотання, а папірець, незрозуміло де і як виготовлений", - заявив адвокат Ігор Головань.

Печерський районний суд Києва в середу вдень продовжив розгляд клопотання прокуратури про обрання Порошенку запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання в кримінальному провадженні про призначення заступника глави Служби зовнішньої розвідки, в якому Порошенко є підозрюваним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА