07:38 03.07.2020

У Харкові співробітник тепломереж загинув під час ліквідації аварії на насосній станції

1 хв читати
У Харкові співробітник тепломереж загинув під час ліквідації аварії на насосній станції

У Харкові в ніч на четвер стався прорив на насосній станції "Харківських тепломереж", під час його ліквідації загинув співробітник комунального підприємства.

"Повідомлення про те, що на одній із насосних станцій міста загинув 70-річний чоловік, надійшло до Шевченківського відділу поліції 2 липня в 6:19. Попередньо встановлено, що смерть настала під час усунення аварії на комунальному підприємстві", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.

Як повідомив прес-секретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, загиблий - співробітник ХТС, який чергував на станції і саме він повідомив про аварію керівництву. Це сталося близько 4:30. Після цього чоловік на зв'язок не виходив.

"На даний момент воду вже викачали з насосної станції і тіло чоловіка направлено на судмедекспертизу для встановлення причини смерті", - сказав Чубенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА