07:57 03.07.2020

Дезертир зі складу російських найманців на Донбасі застрелив двох "міліціонерів"

1 хв читати
Дезертир зі складу російських найманців на Донбасі застрелив двох "міліціонерів"

На тимчасово окупованій території Луганської області при спробі дезертирувати зі складу незаконних збройних формувань, одним із російських найманців на Донбасі було вбито двох так званих "міліціонерів", повідомили українські розвідники.

Як повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил, за даними української розвідки, 28 червня в Любимівці (тимчасово окупована територія Луганської області) представники так званого "МВС ЛНР" затримали колишнього "ополченця", який "втік з військових формувань окупаційних військ Російської Федерації".

Зазначається, що під час "полювання" на свого дезертира, останній почав перестрілку і застрелив двох так званих "міліціонерів" і намагався вивести і заховати трупи відрубавши їм кінцівки, для того, щоб тіла помістилися в багажник автомобіля.

"Так звана "міліція" відправила на другу спробу затримання бійців "батальйону спеціального призначення "Беркут". Ополченець так не хотів повертатися до незаконних збройних формувань, що відкрив вогонь по "беркутівцям" з РПГ і закидав їх гранатами. Ті ганебно втекли, залишивши зброю. Затримати розлюченого дезертира змогла лише третя група представників незаконної влади", - уточнили українські розвідники.

"Відомо, що жертвами "ополченця", які були в складі першої групи "МВС ЛНР" стали Биккинін Руслан Рушанович, 22 вересня 1979 р.н., та Чумаков Сергій Сергійович, 20 вересня 1984 р.н. Обидва внесені до БД "Миротворець", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА