10:51 03.07.2020

Волинська область посилила карантин у місцях масового відпочинку людей - ОДА

2 хв читати

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації (ТЕБ та НС) ухвалила рішення про посилення у Волинській області з 3 липня карантинних заходів у місцях масового відпочинку людей, зокрема біля водойм, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації (ОДА).

"Завтра, 3 липня 2020 року, в області відбудеться посилення карантину в районах із місцями масового відпочинку людей, зокрема біля водойм. Зокрема, Шацький район, де крім цього, з 3 липня забороняються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рівень захворюваності на COVID-19 у Волинській області перебуває на стабільно високому рівні. Так, на сьогодні за показниками область посідає четверте місце в Україні за поширенням коронавірусної інфекції.

Серед основних додаткових протиепідемічних заходів, які ухвалили члени комісії - проведення контролюючими органами перевірок закладів на всій території області, що надають послуги з розміщення, зокрема баз відпочинку, майданчиків для кемпінгу, хостелів, санаторіїв, пансіонатів, літніх оздоровчих таборів тощо.

"Крім цього, Шацькій райдержадміністрації рекомендовано ухвалити низку додаткових рішень для протидії поширенню коронавірусної інфекції", - додали в ОДА.

Як повідомлялося, у Волинській області за добу виявлено 63 нових випадки захворювання на COVID-19, один випадок смерті і 39 випадків одужання, наразі в області хворіють 1 725 осіб.

Загалом в Україні станом на ранок четверга, 2 липня, виявлено 889 нових випадків інфікування коронавірусом, 12 раніше захворілих на COVID-19 осіб померли, 505 одужали, наразі хворіє 24 649 осіб, що на 372 більше, ніж днем раніше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

Ворог атакував Нікополь, постраждав чоловік - голова ОВА

Президент Грузії наклала вето на закон про "іноагентів"

Унаслідок ворожого обстрілу в Чернігівській області постраждав чоловік - голова ОВА

У Херсонській області окупанти скинули вибухівку з дрона, загинув чоловік, поранено жінку - голова ОВА

У Дніпропетровській області громадянин напав на військовослужбовця ТЦК, розпочато кримінальне провадження - Сухопутні війська ЗСУ

Ситуація на фронті залишається напруженою, від початку доби зафіксовано 66 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Міноборони запустило електронну чергу в ТЦК і СП

У Вовчанській громаді 1 загибла, 5 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - прокуратура

ППО збила ворожу ракету над Криворізьким районом - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА