13:23 03.07.2020

УЦОЯО попереджає про шахраїв в інтернеті, які продають нібито відповіді на тести ЗНО

1 хв читати
УЦОЯО попереджає про шахраїв в інтернеті, які продають нібито відповіді на тести ЗНО

В Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) попереджають про шахраїв в інтернеті, які продають нібито відповіді на тести зовнішнього незалежного оцінювання.

"У мережі шахраї вже "зливають" відповіді на ЗНО-2020. Як і в попередні роки, соціальні мережі рясніють "привабливими" пропозиціями. Спритники за певну плату пропонують випускникам та їхнім батькам придбати зошити сертифікаційних робіт ЗНО-2020 із відповідями до них, запевняючи в надійності й достовірності джерела інформації, щораз вигадуючи нові схеми. Наприклад, для "переконливості" надсилають лист із буцімто офіційної скриньки Українського центру оцінювання якості освіти. Безумовно, купити можна що завгодно, але стовідсотково це не буде тест ЗНО", - йдеться в повідомленні прес-служби УЦОЯО.

У центрі заявляють, що у відомстві створено потужну систему захисту інформації на всіх етапах підготовки та проведення ЗНО.

У повідомленні зазначено, що деякі шахраї неправомірно ставлять логотип організації на свій сумнівний контент. За зміст таких матеріалів УЦОЯО відповідальності не несе.

"Щоб не стати жертвами шахраїв, робіть свій вибір свідомо, користуйтеся достовірними джерелами, критично оцінюйте інформацію", - наголошують в організації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА