20:51 03.07.2020

Директора харківського КП і його підлеглого судитимуть у справі про смерть підлітка на спортмайданчику в містечку для переселенців

1 хв читати
Директора харківського КП і його підлеглого судитимуть у справі про смерть підлітка на спортмайданчику в містечку для переселенців

Досудове слідство стосовно директора КП "Харківспецбуд", депутата Харківської міськради Богдана Долини та начальника ділянки КП, підозрюваних у справі про смерть 13-річного хлопчика, якого притисло футбольними воротами на спортмайданчику в модульному містечку для переселенців, завершено.

"До суду направлено обвинувальний акт стосовно депутата Харківської міської ради VII скликання, який є директором комунального підприємства, за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) та стосовно начальника ділянки комунального підприємства - за ч. 1 ст. 119, ч. 4 ст. 27 ч. 2 ст. 275 КК України (вбивство неповнолітнього через необережність, підбурювання іншого співучасника до порушення під час будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації споруд)", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Раніше у грудні 2019 року до суду було направлено обвинувальний акт стосовно ще одного підозрюваного в цій справі - директора будівельної організації, яка робила спортмайданчик. Йому інкримінується ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, нещасний випадок стався у березні 2017 року. Під час гри у футбол на майданчику в модульному містечку для переселенців загинув 13-річний хлопчик - від пориву вітру ворота впали й ударили підлітка по голові. Дитина померла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА