15:17 04.07.2020

ОПЗ у прекрасному стані, і не повинен зменшувати обертів - Зеленський

1 хв читати
ОПЗ у прекрасному стані, і не повинен зменшувати обертів - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що Одеський припортовий завод (ОПЗ) перебуває в прекрасному стані, і його колектив не повинен зменшувати обертів, тому що є потенціал для збільшення кількості робочих місць і повернення затребуваних фахівців.

"У нас сьогодні зустріч із бізнесом на цьому видатному заводі. Я вперше у своєму житті, завжди хотів побачити, що це воно таке – Одеський припортовий завод. Справді, бачу, що завод у прекрасному стані. Деякі цифри мені новий директор заводу сказав. Хотілося б дуже вірити, що ви на цьому не будете зупинятися. Збільшення на 44%, ви мені сказали, збільшилася кількість робочих місць. Але я знаю, що потенціал вище. Тому що колись працювало 4,5 тис. людей, а зараз, ви мені сказали, 3 тис. людей", – сказав він на зустрічі з представниками бізнесу Одеської області в суботу на території Одеського припортового заводу.

Зеленський переконаний, що є великий потенціал повернення на такі заводи, як ОПЗ, українських фахівців, тому що "справді тут працюють фахівці, яких втрачає наша держава, на багатьох заводах і підприємствах країни, багато років поспіль".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА