20:02 04.07.2020

Російські найманці в суботу 5 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, зокрема зі 120-мм мінометів

1 хв читати
Російські найманці в суботу 5 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, зокрема зі 120-мм мінометів

У суботу, 4 липня, російські найманці 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"За поточну добу втрат у лавах об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів немає", - йдеться у зведенні станом на 17.00 суботи, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук.

Так, на початку доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Катеринівки ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, а вранці неподалік Оріхового - з мінометів 120-го калібру, кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

На підступах до н.п. Новотошківське бойовики двічі обстрілювали українських військових з мінометів 120-го калібру і автоматичних станкових гранатометів.

Неподалік н.п.Павлопіль, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

"У відповідь на злочинні дії російських найманців наші воїни відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах противника. Завдяки рішучості і влучності українських захисників загарбники припинили свою активність. Втрати окупантів уточнюються", - йдеться в звіті.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА