19:47 05.07.2020

Російські найманці 5 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в неділю

1 хв читати
Російські найманці 5 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в неділю

У неділю, 5 липня, російські найманці 5 разів порушили режим припинення вогню, на що отримували адекватну відповідь з боку українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Утримуючи позиції і зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці щоразу діяли рішуче і жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свою діяльність. За поточну добу втрат у лавах об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів немає", - йдеться у зведенні станом на 17.00 неділі, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук.

На світанку в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу н.п. Павлопіль ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів. Згодом противник активізувався в передмісті Мар'їнки. Недалеко від цього населеного пункту бойовики двічі обстріляли українські оборонні укріплення з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Також загарбники вели вогонь по українських позиціях у Новотроїцького.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці застосували міномети калібру 120 мм, гранатомети і кулемети на підступах до Хутора Вільного.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА