14:15 06.07.2020

Зеленський закликає ретельно перевіряти дотримання карантину в ресторанах, кафе і нічних клубах

1 хв читати
Зеленський закликає ретельно перевіряти дотримання карантину в ресторанах, кафе і нічних клубах

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що нині необхідно приділяти увагу дотриманню карантинних заходів у громадських місцях.

"Наприклад, ресторанам, кафе або клубам. Треба вимагати від них відповідальності перед їхніми клієнтами. Люди платять гроші не за те, щоб вийти хворими на недугу, від якої поки немає вакцини", - наголосив Зеленский на традиційній селекторній нараді з протидії поширенню коронавірусу, повідомляє в понеділок прес-служба глави держави.

Національна поліція повідомила, що перевіряла роботу клубів після 22:00 і закрила ті розважальні заклади, які працювали в заборонений час. Також було складено відповідні протоколи.

Крім того, в Нацполіції повідомили, що лише два міста – Харків і Львів – чітко заборонили функціонування розважальних закладів після 22:00. А в Херсонській та Сумській областях узагалі не визначено умови для роботи таких закладів у зазначений час.

"Міністерство внутрішніх справ візьметься за ретельніший контроль роботи цих закладів, щоб зменшити ризик зараження громадян коронавірусом", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА