15:49 06.07.2020

"Київстар" та Українська біржа благодійності передали обладнання п'ятьом дитячим онко- та кардіовідділенням

1 хв читати
"Київстар" та Українська біржа благодійності передали обладнання п'ятьом дитячим онко- та кардіовідділенням

Проект "Дитяча надія" у рамках спільної ініціативи мобільного оператора "Київстар" та Міжнародного благодійного фонду "Українська біржа благодійності" (МБФ УББ) із березня до липня передав обладнання п'ятьом дитячим онко- та кардіовідділенням, повідомила прес-служба "Київстару".

Згідно з повідомленням, медичне обладнання передали до лікарень у Львові, Одесі, Дніпрі та Києві. Зокрема, до відділення інтенсивної терапії для новонароджених і недоношених Інституту серця передали два неонатальні пристрої для фототерапії та обігріву. Відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру отримало низку витратних матеріалів для інфузійних насосів. Педіатричне відділення того ж центру було забезпечено двома моніторами пацієнта Heaco G3D і шприцевим інфузійним насосом із витратними матеріалами до нього. У відділення функціональної діагностики Дитячої міської клінічної лікарні №3 Одеси придбали дитячий кардіологічний датчик. У педіатричному відділенні Міської дитячої клінічної лікарні №6 (Дніпро) було встановлено робочу станцію "Холтер ЕКГ" і два вимірювачі артеріального тиску з витратними матеріалами до них.

Проект реалізується за рахунок коштів, які абоненти жертвують за допомогою SMS. У такий спосіб було зібрано понад 3,5 млн грн, а до ініціативи вже долучилося понад 60 тис. абонентів, уточнюється в прес-релізі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА