07:24 07.07.2020

На Донбасі за минулу добу один боєць отримав бойову травму внаслідок семи обстрілів російських найманців

2 хв читати
На Донбасі за минулу добу один боєць отримав бойову травму внаслідок семи обстрілів російських найманців

За минулу добу російські найманці сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український боєць отримав бойову травму, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"6 липня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу в результаті обстрілу противника один український воїн отримав бойову травму", - сказано в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Зазначається, що найманці застосували заборонені Мінськими угодами артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти і 82-х мм міномети, а також гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Новгородського противник спочатку застосував проти українських захисників артилерійські системи калібру 122 мм, а пізніше - 120-ти мм міномети. На підступах до населених пунктів Зайцеве і Південне ворог також використовував міномети 120-го калібру, а неподалік Хутора Вільний - гранатомети різних систем і кулемети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" по укріпленнях українських бійців неподалік Верхньоторецького противник відкривав вогонь зі 120-ти мм мінометів, а у Старогнатівки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. За наявною інформацією за поточну добу втрат серед українських захисників немає", - додали в зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм вів вогонь на підступах до Новотошківського.

Крім того, неспокійно було в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", де поблизу Старогнатівки ворог обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Зеленський провів у Дніпрі нараду

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА