10:54 07.07.2020

Ryanair у зв'язку з COVID-19 просить пасажирів до рейсу заповнити додаткові документи

2 хв читати
Ryanair у зв'язку з COVID-19 просить пасажирів до рейсу заповнити додаткові документи

Ірландський лоукостер Ryanair (Дублін) просить пасажирів перед рейсом підтвердити, що вони ознайомлені з обмеженнями в країні прямування.

"Під час онлайн-реєстрації пасажирів скеровують на "сторінку обмежень на подорожі під час COVID-19" Ryanair, де вони мають підтвердити, що ознайомилися з наявними обмеженнями до отримання посадкового талона", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Ryanair у вівторок.

Крім того, в авіакомпанії зазначили, що також перед поїздкою пасажирів просять заповнити і надати додаткову проїзну документацію.

Ryanair радить клієнтам перед вильотом перевіряти найостанніші обмеження на поїздки та вимоги в конкретній країні.

"12 пасажирам рейсу Ryanair Київ-Афіни (4 липня) було відмовлено у в'їзді до Афін відповідно до чинних обмежень уряду Греції стосовно громадян, що не входять до ЄС. Постраждалих клієнтів перебронювали на наступний доступний рейс у Київ", - зазначили в авіакомпанії.

Раніше директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев заявив, що 17 українців, яких не впустили в Грецію минулої суботи, мають повернутися в Україну у вівторок, 7 липня.

Як повідомлялося, 17 громадян України, що прибули до Греції рейсами Wizz Air та Ryanair, 4 липня не було пропущено на територію країни. Їх розмістили в поліцейському відділку аеропорту Афін.

Посольство України в Греції повідомило, що його представник вранці 5 липня доставив у поліцейський відділок питну воду та засоби особистої гігієни громадянам України. Завдяки проведеній роботі з поліцією українцям було дозволено додатково купувати напої та їжу на території поліцейського відділка аеропорту. Партнери компаній Wizz Air та Rayanair підтвердили забезпечення пасажирів харчуванням.

Крім того, на сайті посольства зазначено, що консули України співпрацюють із відповідними державними структурами Греції для того, щоб до непропущених громадян України, які віднесені до категорії "небажані", не застосовувалася процедура депортації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА