19:35 07.07.2020

Приватбанк підключив можливість прийому платежів у Google Pay для 12 тис. українських онлайн-магазинів

2 хв читати
Приватбанк підключив можливість прийому платежів у Google Pay для 12 тис. українських онлайн-магазинів

Державний Приватбанк (Київ) підключив можливість прийому платежів за допомогою Google Pay для 12 тис. українських онлайн-магазинів і онлайн-сервісів, повідомила прес-служба банку у вівторок.

"Додаткова інтеграція не потрібна, Google Pay автоматично буде підключений для всіх клієнтів LiqPay. Вимкнути або ввімкнути оплату за бажанням завжди можливо в особистому кабінеті мерчанта", - процитувала прес-служба банку керівницка напряму диджитал-продуктів Христину Кармазіну.

За словами директора з бізнес-операцій Google у Східній Європі Дмитра Шоломка, якого також цитує прес-служба, користуючись Google Pay під час оплати в інтернет-магазинах, не треба щоразу наново вводити дані платіжної картки.

Він зазначив, що це скоротить час купівлі та гарантуватиме безпеку і клієнтів, і онлайн-продавців.

Зазначається, що, крім платіжних карток, у Google Pay можна зберігати та використовувати картки лояльності та подарункові картки.

Уряд України 18 грудня 2016 року, пославшись на пропозицію Нацбанку й колишніх акціонерів Приватбанку, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови та влив у її капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, Приватбанк на 1 травня 2020 року за розміром загальних активів (580,8 млрд грн) посідав 1-ше місце серед 75 банків, що діяли в країні.

LiqPay - платформа миттєвих платежів, яка використовується для прийому оплати торговцями у сфері електронної комерції, серед яких MakeUp, Покупон, Jysk, АЛЛО, Intertop, Prom, Zakaz.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА