13:15 08.07.2020

Правоохоронці депортували двох росіян, які планували серію тяжких злочинів у Києві

1 хв читати
Правоохоронці депортували двох росіян, які планували серію тяжких злочинів у Києві

Правоохоронці депортували за межі України двох громадян Росії, затриманих 7 липня в Києві, повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

"Сьогодні, 8 липня, оперативники Департаменту стратегічних розслідувань із співробітниками Державної міграційної служби України примусово видворили двох громадян Російської Федерації за межі України. Вчора під час спецоперації в Києві їх затримали правоохоронці. Було отримано інформацію про те, що зловмисники прибули до столиці з метою скоєння низки тяжких злочинів для дестабілізації ситуації в Україні", - йдеться в повідомленні в Telegram-каналі Департаменту.

Зазначається, що росіяни були членами збройних формувань, працювали на російські спецслужби та брали участь у збройних конфліктах на території різних країн.

Як повідомлялося, громадян РФ затримали в Шевченківському районі Києва під час спецоперації у вівторок. Оперативники управління стратегічних розслідувань у Києві отримали інформацію про те, що до столиці прибули громадяни Російської Федерації, які планують серію тяжких злочинів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА