16:45 08.07.2020

Зеленський подякував медикам Чернівецької області, які першими стикнулися з коронавірусом в Україні

1 хв читати
Зеленський подякував медикам Чернівецької області, які першими стикнулися з коронавірусом в Україні

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Буковину поспілкувався з медиками Чернівецької обласної клінічної лікарні, які першими в Україні стикнулися з COVID-19.

Як повідомляє прес-служба президента, глава держави відзначив мужність, стійкість і професійність медиків у протистоянні епідемії коронавірусу та вручив їм державні нагороди й цінні подарунки.

"Найскладніша робота, так вийшло цього року, випала лікарям нашої країни – боротися з великою хворобою. У такі складні часи ми ще більше розуміємо, наскільки ваша професія важлива для кожного українця, зараз це кожен відчув на собі", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що, на жаль, у спокійні часи лікарям не приділяли гідної уваги. "Зараз ми робимо й будемо робити все, щоб ви були й соціально, і матеріально захищені", - зазначив він.

Зеленський високо оцінив рівень роботи лікарів медичного закладу. Він зазначив, що Чернівецька область зазнала найпотужнішого удару від COVID-19.

"Коли в деяких областях був "штиль", ніхто не бачив загрози, ходили без масок, без інших засобів захисту від COVID-19, у Чернівецькій області була хвиля, яка зносила все, і ви її витримали", - сказав він.

Зеленський подякував лікарям, які зберегли життя українців, і зазначив, що розслаблятися не можна, оскільки боротьбу з коронавірусом ще не завершено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА