08:18 10.07.2020

Російські найманці сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали - штаб

1 хв читати

За минулу добу російські найманці сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.
"9 липня збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню... Втрат за минулу добу внаслідок обстрілів з боку противника серед українських захисників немає", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Новолуганського ворог п'ять разів відкривав вогонь по українських захисниках. Спочатку найманці застосували міномети 82-го калібру і протитанковий ракетний комплекс, а згодом - артилерійські системи калібру 122 мм, які давно мають бути відведені від лінії розмежування, а також стрілецьку зброю. З ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів противник обстрілював наші позиції на підступах до Причепилівки.
Ще один факт ворожої збройної активності зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, неподалік Мар’їнки загарбники вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.
"З початку поточної доби збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню. За наявною інформацією, втрат за поточну добу серед наших захисників немає", - додали в штабі.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм поблизу Причепилівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА