12:32 10.07.2020

У Києві закрили вже чотири розважальні заклади за порушення карантинних заходів

1 хв читати
У Києві закрили вже чотири розважальні заклади за порушення карантинних заходів

Чотири розважальні заклади закрито в Києві за порушення обмежувальних регламентів роботи, затверджених на час карантину, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Щодо перевірок нічних клубів. Після виявлення грубих порушень спеціальна комісія ухвалила рішення про закриття вже чотирьох таких закладів. Тому що вони, нехтуючи безпекою відвідувачів і порушуючи правила, працювали після 22-ої години. Перевірки триватимуть і надалі", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу в п'ятницю.

Він нагадав, що на початку тижня комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22 години вечора, але це не стосується нічних клубів і розважальних закладів.

"Я не хочу нікого лякати. Але динаміка поширення хвороби в нас невтішна. Й ми можемо знову повернутися до більш суворих обмежень. Давайте не доводити до цього", - наголосив мер.

За його словами, патрулі, до складу яких входять співробітники Держпродспоживслужби, представники поліції та Муніципальної охорони, перевірили понад 430 об'єктів - ресторанів, торговельних центрів, магазинів і ринків. "Склали 107 протоколів. Тобто кожний четвертий заклад у місті порушує правила", - зазначив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА