11:57 11.07.2020

У ЗСУ за добу виявили 12 нових випадків Covid-19, загалом хворіють 144 людини

1 хв читати
У ЗСУ за добу виявили 12 нових випадків Covid-19, загалом хворіють 144 людини

У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано 12 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Загалом хворіють 144 людини, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 11 липня у Збройних силах України хворіє 144 людини на гостру респіраторну хворобу Covid-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали – 440 осіб, летальних випадків – 5", – йдеться в повідомленні медиків на сторінці у Фейсбуці.

Так, за минулу добу зареєстровано 12 нових випадків Covid-19. Із них у закладах охорони здоров'я перебуває 6 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" – 4 військовослужбовці, Чернігівська ЦРЛ – 1 військовослужбовець та Сарненська ЦРЛ – 1 співробітник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Крім того, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають шість осіб (Київська область – 4 військовослужбовці та Рівненська область – 2 військовослужбовці). Стан здоров'я пацієнтів також задовільний, у них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляція) перебувають 519 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 24 людини.

Як повідомлялося, 800 нових випадків захворювання коронавірусною хворобою Covid-19 виявлено в Україні за добу станом на ранок суботи, 861 людина з числа раніше хворих одужала, 27 померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фінляндія передала Україні партію бойових катерів, 50 українських військових пройдуть навчання на них у Румунії - ЗМІ

Російський флот, імовірно, обмежить операції у східній частині Чорного моря у зв'язку зі зростаючими втратами - британська розвідка

Пріоритетами на "Рамштайн-20" для України є надання систем ППО та ракет до них, ракети дальнього радіусу дії - Міноборони

США не допустять поразки України - глава Пентагону, відкриваючи "Рамштайн-20"

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

У Києві шахраї підробляли листи від військових частин й отримали 1,7 млн грн гуманітарки - Офіс генпрокурора

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА