07:21 14.07.2020

Двох злочинців, які перебували в міжнародному розшуку, екстрадовано з Закарпаття до Угорщини

1 хв читати
Двох злочинців, які перебували в міжнародному розшуку, екстрадовано з Закарпаття до Угорщини

Закарпатська поліція екстрадувала до Угорщини двох злочинців, які перебували в міжнародному розшуку і були заарештовані правоохоронцями в Береговому та на Буковині, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

"Двох іноземців, які перебували в міжнародному розшуку, поліцейські Закарпаття передали правоохоронцям Угорщини. Затримані намагалися уникнути покарання за скоєння крадіжок і шахрайства", - йдеться в повідомленні на сайті ГУ Нацполіції в Закарпатській області.

У відомстві нагадали, що 10 червня на території м.Берегове оперативники Управління карного розшуку, сектора міжнародного поліцейського співробітництва, спільно з Берегівськими поліцейськими, затримали 49-річного громадянина Угорщини, який перебував у міжнародному розшуку за вчинення серії злочинів і переховувався на території Закарпаття.

"Ще одного іноземця, який переховувався, щоб уникнути відповідальності за скоєння крадіжок, затримали співробітники поліції Чернівецької області. 39-річного громадянина Молдови, разом із 49-річним угорцем, про якого йшлося раніше, сьогодні, 13 липня, екстрадували в Угорщину", - додали правоохоронці.

Передання здійснювали військовослужбовці Національної гвардії України спільно з працівниками сектору Міжнародного поліцейського співробітництва з силовою підтримкою роти поліції особливого призначення на КПП "Тиса" на Закарпатті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА