08:40 14.07.2020

Мінкультури сформувало дорожню карту розвитку туризму в Україні

1 хв читати
Мінкультури сформувало дорожню карту розвитку туризму в Україні

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з міжнародними експертами сформувало дорожню карту розвитку туризму, яка ляже в основу стратегії розвитку туризму та курортів, розробити яку доручив президент України Володимир Зеленський.

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко відзвітував на нараді президента з членами Кабінету Міністрів і деталізував стратегічне бачення розвитку туризму в Україні.

"Стратегічними завданнями (дорожньої карти - ІФ) є запровадження системи туристичної статистики, новий законопроект про туризм, який уже розроблено, вдосконалення системи управління галуззю, диджиталізація, створення реєстру суб'єктів туристичної діяльності", - зазначив Ткаченко.

Міністр згадав і про ініціативу президента "Туристичні магніти", яку активно розробляє кожна область України.

"Зокрема - "Велике будівництво" самих "об'єктів тяжіння". Йдеться про музеї, театри, замки. Я думаю, що ця програма може не лише об'єднати країну, а й слугувати, серед іншого, туристичній галузі", - зазначив Ткаченко.

Міністр нагадав, що 12 червня презентували промокампанію #МандруйУкраїною. Спільно з Офісом президента проведено два рекламно-інформаційні тури Одеською та Херсонською областями. Спільно з обласними державними адміністраціями відбувається робота з формування туристичних маршрутів у регіонах. Також триває робота над створенням багатомовного порталу Visit Ukraine.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА