12:24 15.07.2020

У Києві зафіксовано антирекорд за кількістю виявлених заражень коронавірусом за добу

2 хв читати

Кількість жителів Києва, у яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилася ще на 147 осіб, одна людина померла, заявив мер міста Віталій Кличко.

"Кількість жителів Києва, у яких за минулу добу підтвердили коронавірус, збільшилася на 147 хворих. Це - найбільше за весь період пандемії. Одна людина померла. На сьогодні в столиці вже 6 497 підтверджених випадків захворювання на COVID-19", - повідомив Кличко під час онлайн-брифінгу в середу.

Серед захворілих 66 жінок віком від 18 до 71 року та п'ять дівчаток від одного року до 16. Також 73 чоловіки віком від 18 до 85 років і троє хлопчиків - від двох до шести років. Захворіли, зокрема, й шість медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 29 пацієнтів. Решта - на самоізоляції, під контролем лікарів.

"За минулу добу одужали 36 людей. Загалом коронавірус подолали 2 160 жителів Києва. Найбільше випадків захворювання виявили за минулу добу в Шевченківському районі - 27, Дарницькому - 22, Деснянському - 21 випадок", - сказав Кличко.

Мер Києва також розповів, що за період пандемії від коронавірусу в столиці померли 126 людей. Найстаршій хворій було 95 років, наймолодшій - 25.

"Зазначу, що в столичних лікарнях з діагнозом "коронавірус" перебувають на сьогодні 247 хворих. 39 із них - у важкому стані. 7 підключені до апаратів штучної вентиляції легенів. Померли від коронавірусу в Києві загалом 126 людей. Найстаршій хворій було 95 років. Наймолодшій хворій, яка не подолала вірусу, було 25. Жінка мала важкі патології. Загалом - більше ніж 62% осіб, що померли від коронавірусу, - люди старше ніж 65 років. Майже 24% хворих померли у віці 50-64 роки. Близько 13% - тих, кому було до 49 років. І менше ніж 1% - пацієнтів віком 18-29 років", - сказав мер столиці.

Більшість хворих мала хронічні захворювання. Переважно це - гіпертонія, цукровий діабет та ожиріння.

"Тому медики закликають особливо берегтися людей з хронічними захворюваннями. Не нехтуйте рекомендаціями фахівців", - закликав Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА