15:07 15.07.2020

Українська сторона забрала тіло військовослужбовця, загиблого 13 липня на Донбасі

1 хв читати
Українська сторона забрала тіло військовослужбовця, загиблого 13 липня на Донбасі

Із тимчасово окупованої території на Донбасі забрали тіло загиблого 13 липня українського військовослужбовця, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 15 липня, відбулося повернення з тимчасово окупованої території тіла військовослужбовця Збройних сил України, який загинув 13 липня поблизу населеного пункту Зайцеве", - зазначено в повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Триває підготовка до транспортування тіла воїна до місця поховання.

Як повідомлялося, 13 липня російські найманці обстріляли групу українських військових, котрі здійснювали евакуацію тіла бійця ЗСУ в районі н. п. Зайцеве (Донецька область). Унаслідок ворожого вогню військовий медик загинув, один військовослужбовець дістав поранення, ще один - бойове травмування.

Прокуратура Донецької області розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством, представниками не передбачених законом збройних формувань РФ.

14 липня головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак і заступник керівника Офісу президента України Роман Машовець відбули на Донбас для вивчення обставин обстрілу українських військових у районі н.п. Зайцеве.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА