20:02 15.07.2020

СК "Ю.Ес.Ай" вже застрахувала 22,3 тис. осіб від COVID-19

2 хв читати
СК "Ю.Ес.Ай" вже застрахувала 22,3 тис. осіб від COVID-19

Страхова компанія "Ю.Ес.Ай" (Київ) за три місяці застрахувала 22,3 тис. осіб на випадок захворювання, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2 (COVID-19).

Договори страхування підписано і з фізичними особами, і з корпоративними клієнтами в усіх регіонах України. Особливо затребуваний цей продукт у Черкаській, Полтавській, Хмельницькій, Львівській, Житомирській областях і на Закарпатті.

"Наша компанія одна з перших запропонувала страховий захист на випадок захворювання на COVID-19. Карантин в Україні було введено 13 березня, а вже 17 березня у нас був підготовлений новий страховий продукт і ухвалено рішення про його запуск. Ми оперативно й організовано провели навчання всіх регіональних представництв і агентів. Наша команда не побоялася і одразу запропонувала українцям страховий захист на випадок підтвердження COVID-19", - зазначила заступник гендиректора Алла Волошина.

За її словами, громадянам пропонується два страхових продукти. Перший покриває лікування у стаціонарі та смерть застрахованого. Страхова сума для річного договору становить 20 тис. грн або 40 тис. грн, страховий платіж - 200 грн і 400 грн відповідно. Другий продукт забезпечить виплату при проходженні амбулаторного лікування, лікування у стаціонарі і в разі смерті застрахованого. Страхова сума за цією програмою - 23 тис. грн, страховий платіж - 460 грн, або 46 тис. грн при страховому платежі 920 грн на рік. Обидва продукти передбачають тимчасову франшизу 15 днів.

Крім того, СК "Ю.Ес.Ай" одна з перших в Україні запустила послугу страхування іноземних громадян за ризиком захворювання на COVID-19 при відвідуванні країни.

"Це окремий страховий продукт, він дуже активно продається. При плануванні поїздки до України у будь-якій країні світу можна зайти на наш сайт і придбати поліс на необхідний термін - 30, 90, 180 днів - або купити страховий захист на один рік. Договір починає діяти на другий день із моменту оплати і не має тимчасової франшизи", - зазначає Волошина.

За її словами, всі зазначені страхові продукти можна придбати не лише offline і через регіональну мережу, а й online на сайті компанії. І цей спосіб в останні місяці користується найбільшим попитом. На сьогодні через сайт компанії вже підписано 4,920 тис. договорів, а загалом на online-майданчиках - 9,334 тис. договорів на випадок COVID-19.

"Людина, що отримала підтвердження позитивного тесту на COVID-19, повідомляє до контакт-центру про діагноз. Після проходження лікування, зручним їй способом направляє до страхової компанії пакет документів і отримує виплату на банківську картку", - уточнює Волошина, додавши, що зразок заяви і перелік необхідних документів можна знайти на сайті СК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти протягом дня обстрілювали Нікопольський район, є руйнування - Дніпропетровська ОВА

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА