20:09 15.07.2020

Walmart зобов'яже покупців носити маски у всіх магазинах у США з 20 липня

2 хв читати
Walmart зобов'яже покупців носити маски у всіх магазинах у США з 20 липня

Американська Walmart Inc. (SPB: WMT) зобов'яже покупців носити маски у всіх магазинах Walmart і Sam's Club у США починаючи з 20 липня, ставши найбільшою компанією, яка вводить подібні обмеження на тлі зростання кількості нових заражень коронавірусом у низці американських штатів.

Walmart послідувала прикладу інших місцевих мереж, включно з Best Buy Co., Starbucks Corp. і Costco Wholesale Corp.

Понад 65% з більш ніж 5 тис. магазинів компанії розташовані в населених пунктах, де носіння масок є обов'язковим, сказали операційний директор Walmart в США Дакон Сміт і операційний директор Sam's Club Ланс Де Ла Роса, слова яких наводить The Wall Street Journal.

Співробітники Walmart будуть нагадувати відвідувачам про необхідність надіти маску перед входом у магазини і видавати безкоштовні маски тим, у кого їх немає. У всіх магазинів буде працювати тільки один вхід.

Питання про носіння масок стало приводом для політичних дискусій у США. Експерти в галузі науки і медицини сходяться на думці, що носіння масок грає критично важливу роль в уповільненні темпів поширення вірусу.

Розрізнені норми регулювання, що стосуються носіння масок у США, призводять до того, що найбільші в країні рітейлери встановлюють різні правила. Більшість великих компаній, від гіпермаркетів до мереж аптек, закликають покупців носити маски в тих штатах і населених пунктах, де це є вимогою з боку влади. Деякі з цих компаній забороняють вхід без масок, у той час як інші просять покупців надіти маску, проте дозволяють відвідування в разі її відсутності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА