07:47 16.07.2020

Викрито міжрегіональне угрупування, що займалося незаконним виготовленням та збутом зброї

1 хв читати
Викрито міжрегіональне угрупування, що займалося незаконним виготовленням та збутом зброї

Викрито міжрегіональну злочинну групу, що займалося незаконним виготовленням та збутом зброї, правоохоронці проводять обшуки в чотирьох областях за адресами проживання фігурантів справи, повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області слідчими слідчого управління при оперативному супроводі Управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Донецькій області викрито міжрегіональну злочинну групу, яка займалася незаконним виготовленням та реалізацією вогнепальної зброї, бойових припасів і вибухових речовин (ч. 1 ст. 263 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що до злочинного угруповання входили мешканці Донецької, Дніпропетровської, Черкаської областей та міста Києва. Збут нелегально виготовленого товару відбувався на території України через спеціалізований сайт, так званий мілітарі-аукціон. У рамках досудового розслідування в ході проведення комплексу слідчих дій правоохоронці здійснили оперативні закупівлі 47 кілограмів пороху.

Також тривають обшуки в чотирьох областях за адресами проживання фігурантів кримінального провадження в їх транспортних засобах.

Крім того, вилучено вибухові речовини, вогнепальну зброю, бойові припаси і обладнання для їх виготовлення.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА