08:10 17.07.2020

ДБР в Одесі викрило двох поліцейських на "кришуванні" проституції

1 хв читати
ДБР в Одесі викрило двох поліцейських на "кришуванні" проституції

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Миколаєві, повідомили про підозру двом оперуповноваженим Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ Нацполіції в Одеській області, в отриманні неправомірної вигоди за "кришування" проституції.

"За даними досудового розслідування, оперуповноважені вимагали $2500 від осіб, які надають платні інтимні послуги на території міста Одеси. Натомість обіцяли не притягувати їх до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 181-1 КУпАП (зайняття проституцією), та сприяти у подальшій протиправній діяльності", - йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті ДБР у четвер увечері.

Слідчі ДБР здійснили санкціоновані судом обшуки за місцем роботи та проживання оперуповноважених.

"Слідчі ДБР повідомили правоохоронцям про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - підсумували в ДБР.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном до трьох років із конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА