19:01 17.07.2020

У "Голосу" дві кандидатури, які можуть балотуватися в мери Києва

2 хв читати
У "Голосу" дві кандидатури, які можуть балотуватися в мери Києва

У партії "Голос" дві кандидатури, які можуть балотуватися на виборах міського голови Києва, заявляє народний депутат, голова однойменної політичної сили Кіра Рудик.

"На посаду київського мера у нас дві кандидатури", - сказала Рудик агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

Лідер партії відмовилася назвати прізвища можливих кандидатів, наголосивши, що це поки що "секрет".

За словами Рудик, остаточне рішення щодо кандидатів у мери Києва партія ухвалить на своєму з'їзді, який відбудеться в середині серпня.

"Ми розраховуємо активно взяти участь у виборах у Києві, в Західній Україні, і в деяких містах Східної та Південної України", - сказала народний депутат.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, який відсоток розраховує взяти партія на місцевих виборах, Рудик сказала: "Нині це складно сказати. Ми отримали тільки першу внутрішню соціологію, але щонайменше те, що ми взяли на парламентських (вибори - ІФ)".

Вона нагадала, що сьогодні фракція "Голос" заявила про свою опозицію до влади.

"Якщо раніше ми готові були підтримувати якісь ініціативи влади, які ми вважали правильними, до яких приєднувалися, витрачали велику кількість своєї енергії, щоб поліпшити їх, то наразі ми розуміємо, що шансів у цієї влади немає, і тому ми офіційно говоримо, що партія "Голос" в опозиції до влади", - сказала Рудик.

Вона наголосила, що "Голос" тепер працює для того, "щоб цю владу змінити на іншу, професійну, нову, таку як ми".

Рудик зазначила, що всі члени фракції Верховної Ради з команди професіоналів.

"Кожен із нас залишив або успішний бізнес, або успішну кар'єру, або успішну громадську позицію для того, щоб прийти працювати в парламент. Ми завжди були налаштовані на конструктив. Ми подавали хороші закони, ми працювали на результат. Але нині ми бачимо, що конструктиву мало, бачимо неправильний курс, яким рухається наша країна", - наголосила лідер партії.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА