20:16 17.07.2020

Румунія продовжила заборону іноземцям на в'їзд в країну до 15 серпня

2 хв читати
Румунія продовжила заборону іноземцям на в'їзд в країну до 15 серпня

Румунія продовжила до 15 серпня 2020 року заборону на в'їзд на територію країни для іноземців, повідомляє посольство України в Румунії.

"Згідно з п. 2 ст. 2 Додатка 3 зазначеного рішення, забороняється в'їзд на територію Румунії через пункти пропуску на державному кордоні іноземних громадян і осіб без громадянства", - зазначається в повідомленні в соцмережі Facebook.

Як виняток будуть пропускатися члени сім'ї громадян Румунії, члени сім'ї громадян інших країн Європейського Союзу, Європейського економічного простору або Швейцарії, що мають право проживання на території Румунії, особи з довгостроковими візами, дозволами на проживання або еквівалентними документами, особи, які в'їжджають в країну з професійною метою, відповідно медичні співробітники, дослідники, співробітники геріатричної допомоги.

Крім того, в країну зможуть в'їжджати перевізники та інший персонал, задіяний у транспортуванні товарів, дипломатичний або консульський персонал, персонал міжнародних організацій, військові та персонал, що забезпечує гуманітарну допомогу, які подорожують з метою навчання, висококваліфіковані працівники, якщо їх працевлаштування необхідно з економічної точки зору , і діяльність не може бути відкладена або проводитися за кордоном, транскордонні працівники, сезонні сільськогосподарські працівники, персонал морського і річкового транспорту, члени міжнародних спортивних делегацій, що беруть участь у спортивних змаганнях, організованих на території Румунії.

Дозволений також в'їзд особам, що потребують міжнародного захисту або подорожуючим з інших гуманітарних причин.

Транзит територією Румунії дозволений тільки в безперервному порядку і виключно за маршрутом, затвердженим компетентними органами Румунії та за наявності підтвердних транзитну мету поїздки документів. Транзитний проїзд з туристичною метою можливий при наявності документів, які підтверджують мету поїздки (туристичний ваучер, бронювання готелю тощо) і дають підстави для в'їзду в країну слідування.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА