14:54 21.07.2020

У Києві на ринку "Мінський" вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої -

1 хв читати
У Києві на ринку "Мінський" вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої -

Вибухотехніки в Києві знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку "Мінський", повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Друзі! Щойно вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку "Мінський". Близько 12 години дня анонім повідомив за лінією "102" про замінування двох автокіосків за адресою Оболонський проспект, 26", - написав Кличко на сторінці у Facebook.

Він додав, що правоохоронці та вибухотехніки перевірили інформацію і виявили небезпечні предмети. Всіх людей терміново евакуювали, периметр навколо кіосків взяли під контроль правоохоронці й рятувальники.

"Вибухівку, закріплену між легковою машиною та автокіосками, знешкодили", - додав він.

У свою чергу відділ комунікації поліції Києва повідомив, що столичні правоохоронці перевіряють повідомлення про мінування площі біля станції метро "Мінська", наразі територію перекрито.

"Сьогодні поліцейські отримали інформацію про мінування площі перед станцією метро "Мінська" в Оболонському районі столиці", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що інформацію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень.

"Під час перевірки території вибухотехніки біля одного з кіосків виявили підозрілу коробку. Для безпеки її знешкодили на місці. Залишки вилучено на експертизу", - додали правоохоронці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА