07:11 22.07.2020

Головлікар, через недбалість якого лікарня витратила майже 3 мільйони на неіснуючі фотоальбоми, піде під суд

1 хв читати
Головлікар, через недбалість якого лікарня витратила майже 3 мільйони на неіснуючі фотоальбоми, піде під суд

Завершилося слідство стосовно головного лікаря однієї з харківських медустанов, підозрюваного у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України), що заподіяв шкоду в сумі 2 млн. 864 тис.грн.

"У Московський районний суд Харкова спрямований обвинувальний акт стосовно головного лікаря за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даними досудового слідства, головлікар підписав і скріпив печаткою установи договір відповідального зберігання та акт прийому-передачі 8 тис. фотоальбомів. Документи надав підприємець, який уклав з лікарнею договір про закупівлю альбомів для фотографій. Підписуючи документи, головлікар не перевірив наявність зазначеного в договорі майна. Він також підписав і скріпив печаткою платіжне доручення, на підставі якого лікарня перерахувала 2 млн.864 тис.грн за неіснуючі альбоми для фотографій на рахунок підприємця.

Як повідомлялося, раніше правоохоронці оголосили про підозру підприємцю, який уклав договір з лікарнею. Йому інкримінується ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА