17:38 22.07.2020

Донецька область 3 дні поспіль виконує всі показники, необхідні для переходу на послаблений режим карантину

1 хв читати
Донецька область 3 дні поспіль виконує всі показники, необхідні для переходу на послаблений режим карантину

Донецька область три дні поспіль виконує всі показники, необхідні для переходу на послаблений режим карантину, повідомив в. о. директора ДУ "Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України" Василь Гончаренко, інформує прес-служба облдержадміністрації.

"Ми всі показники вже третій день виконуємо. Динаміка хороша. У нас майже 26 ПЛР-досліджень проводиться на 100 тис. населення. Коефіцієнт виявлення становить усього 2%. У нас спалахи закінчилися. Ми наближаємося до спокійної роботи", - сказав Гончаренко на щотижневому брифінгу з питань запобігання поширенню коронавірусу на території регіону 22 липня.

Він зазначив також, що з 21 липня дозволено проведення у лікувально-профілактичних закладах Донецької області профілактичних медоглядів працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб.

Але пом'якшення карантину не є приводом нехтувати запобіжними заходами, нагадав начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров'я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров'я ОДА Олександр Педенко.

З початку пандемії в Донецькій області на COVID-19 захворіли 813 людей, з яких 591 людина одужала, а ще 211 продовжують лікування. Одинадцять випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА