20:53 22.07.2020

На Дніпропетровщині 15 священиків захворіли на коронавірус

1 хв читати
На Дніпропетровщині 15 священиків захворіли на коронавірус

У Дніпропетровській області зафіксовано спалах захворюваності на COVID-19: коронавірус виявили у 15 священиків, розпочато епідеміологічне розслідування, повідомляє прес-служба обласної ради.

"Фахівці ДУ "Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України" розпочали епідеміологічне розслідування. У період із 17 липня зареєстровано спалах захворювання із 15 випадками серед священнослужителів у п’яти відділеннях релігійної організації. Серед захворілих шестеро госпіталізовані, інші перебувають у самоізоляції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що встановлено коло контактних осіб за місцем проживання та місцем проведення богослужінь. Загалом 29 осіб, із яких дев’ять - позитивних. Також наразі триває процес встановлення кола контактних осіб і проведення дезінфекції приміщень релігійних організацій.

"Враховуючи місце проживання та служби хворих, не виключена можливість подальшого розповсюдження спалаху захворювання серед священнослужителів та прихожан. Оскільки лише за першим захворілим під час богослужінь у м. Дніпрі та смт Петропавлівці за два тижні могли брати участь понад 2 тис. осіб", - розповів керівник обласного лабораторного центру Роман Чуб.

Як повідомлялося, станом на ранок середи у Дніпропетровській області зафіксовано 26 нових випадків захворювання, випадків смерті та одужання немає, наразі хворіє 168 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА