08:26 23.07.2020

Шабунін повідомив про умисний підпал його будинку

2 хв читати
Шабунін повідомив про умисний підпал його будинку

Голова Громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін повідомив про умисний підпал його будинку.

"На фото мій підпалений сьогодні вночі дім. Ніхто не постраждав: нас з дітьми не було, а батьки встигли вибігти. Дякувати Богу сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід", - написав Шабунін на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook у четвер уранці.

Активіст зазначив, що кілька тижнів тому газова служба перевірила лічильник й усі з'єднання.

"Як християнин благословляю виконавців і замовників. Останнім дякую за мотивацію працювати ще більше", - підсумував Шабунін.

У свою чергу в Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Києві повідомили, що внаслідок пожежі в приватному будинку за адресою, яка збігається із зазначеною Шабуніним у своєму повідомленні, згоріло і розібрано 70 кв. м конструкцій даху.

Згідно з оприлюдненою на сторінці столичного главку ДСНС у соцмережі Facebook інформацією, повідомлення про пожежу надійшло 23 липня о 2:47.

"Після прибуття до місця виклику було встановлено, що загоряння сталося в одноповерховій будівлі розміром 9 х 8 м. (...) Пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати о 4:06 на площі 70 кв. м, а о 5:11 - ліквідувати. Внаслідок пожежі згоріло і розібрано 70 кв. м конструкцій даху. Закопчені стіни та стелі в будинку, пошкоджені особисті речі", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС зазначили, що причину виникнення пожежі з'ясовують. Жертв і потерпілих немає.

Водночас у поліції Київщини повідомили, що встановлюють обставини займання будинку у Бориспільському районі області.

"Наразі триває додатковий огляд місця події, де працюють криміналістична лабораторія поліції Київщини, лабораторія НДЕКЦ МВС, залучені експерти пожежно-технічної служби ДСНС", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці обласного главку поліції в соцмережі Facebook.

У правоохоронному відомстві зазначили, що інформація про подію належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

"За результатами проведеної перевірки та аналізу всіх зібраних даних найближчим часом буде вирішено питання щодо правової кваліфікації", - додали в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА