17:27 23.07.2020

Автобусний перевізник FlixBus запускає рейси Київ - Краків - Прага та Київ - Вільнюс

2 хв читати
Автобусний перевізник FlixBus запускає рейси Київ - Краків - Прага та Київ - Вільнюс

Автобусний оператор FlixBus запускає два нових міжнародних рейси з України: Київ - Краків - Прага та Київ - Вільнюс.

Як повідомила прес-служба компанії в четвер, лінія Київ - Вільнюс відправляється щодня з Києва о 19:20 і прибуває до аеропорту Вільнюса о 8:40 ранку, а потім на автовокзал о 9:05. Із Вільнюса відправлення о 21:30, далі заїзд до аеропорту литовської столиці, і прибуття до Києва о 11:50 наступного дня. Перевізником виступає литовська компанія Ollex. Маршрут лінії: Київ - Чернігів - Вільнюс.

"Останніми роками Литва стала популярним туристичним напрямком для українців. Згідно з даними Департаменту статистики Литовської Республіки, минулого року до Литви приїхало на 44% більше українців, ніж у 2018 році. Це найвищий приріст серед приїжджих із усіх країн. І хоча на сьогодні пандемія вносить свої обмеження, у довгостроковій перспективі зростання туризму з України до Литви продовжиться. Тепер до Вільнюса можна дістатися просто і за доступною ціною на комфортному автобусі, і далі, зробивши одну пересадку - країнами Балтії", - наводить прес-служба слова директора FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхала Лемана.

У повідомленні наголошується, що FlixBus запустив свою мережу в країнах Балтії: Естонії, Латвії та Литві - на початку липня. Наразі компанія пропонує щоденні рейси з Талліна, Риги та Вільнюса до понад 10 інших балтійських міст.

У свою чергу рейс Київ - Прага відправляється з Києва чотири рази на тиждень о 17:00, о 7:30 ранку прибуває до Кракова і о 16:30 до Праги. Назад автобус відправляється п'ять разів на тиждень о 20:00 із Праги, із прибуттям до Києва о 19:30 наступного дня.

Маршрут лінії: Київ - Житомир - Рівне - Львів - Краків - Катовіце - Оломоуц - Брно - Прага. Автобусним партнером FlixBus на цій лінії став український перевізник TransTempo.

Автобуси обох ліній зберегли брендування компаній-перевізників, із зеленими наліпками на борту "In cooperation with FlixBus".

FlixBus також зазначає, що у зв'язку з пандемією коронавірусу компанія впровадила нові стандарти безпеки та гігієни. Зокрема, в автобусі необхідно носити захисну маску, прикриваючи ніс та рот. Після кожної поїздки проводиться професійна дезінфекція автобусів. Компанія нагадує також про необхідність ретельно перевіряти правила в'їзду до країни, до якої вони планують їхати.

Як повідомлялося, 7 липня 2020 року автобусний оператор FlixBus оголосив про запуск внутрішніх рейсів в Україні.

FlixBus, що розвиває автобусні перевезення Європою та США, заснована у 2013 році. Працює за моделлю партнерства з автобусними регіональними перевізниками, які надають свої автобуси та документи на маршрути, а FlixBus займається продажем, маркетингом і управлінням графіками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА