14:08 24.07.2020

Нові тепломережі, які прокладають у Києві замість старих аварійних, мають термін експлуатації майже 50 років - Пантелеєв

1 хв читати
Нові тепломережі, які прокладають у Києві замість старих аварійних, мають термін експлуатації майже 50 років - Пантелеєв

Нові теплові мережі, які прокладають у Києві замість аварійних, мають термін експлуатації майже 50 років, цього року комунальне підприємство "Київтеплоенерго" здійснить заміну понад 100 км трубопроводів, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелеєв.

"Місто щороку інвестує приблизно півмільярда гривень у модернізацію теплових мереж, щоб старі зношені мережі, які буквально розсипаються на очах після того, як їх розкопали, замінити на сучасні та надійні. До жовтня ми плануємо завершити перекладення трубопроводів на 28 масштабних локаціях реконструкції. На це спрямуються майже 450 млн грн і бюджетних коштів, і коштів підприємства "Київтеплоенерго", - наводить слова Пантелеєва прес-служба КМДА.

Згідно з інформацією, знайти перелік адрес можна на офіційному сайті "Київтеплоенерго" за посиланням: https://kte.kmda.gov.ua/gmap/.

Заступник голови КМДА зазначив, що київський теплоенергетичний комплекс входить до трійки найбільших у Європі. Однак, 80% тепломереж столиці вичерпали свій нормативний термін експлуатації і потребують заміни.

Реконструкцію мереж здійснюватимуть у всіх районах міста. Масштабні роботи плануються на Виноградарі, Троєщині, Нивках, Теремках, Борщагівці та в центральній частині міста.

У КМДА нагадали, минулого року у столиці замінили 130 км зношених тепломереж. Завдяки цьому в минулому опалювальному сезоні знизилась аварійність, а тепловтрати зменшилися на 2%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА