19:39 24.07.2020

СБУ посилила безпекові заходи в Києві після подій у Луцьку

1 хв читати
СБУ посилила безпекові заходи в Києві після подій у Луцьку

Служба безпеки України вживає всіх необхідних заходів для посилення безпеки, і в Києві, і в інших регіонах країни, основні зусилля зосереджені на запобіганні терористичній діяльності в місцях масового перебування людей, повідомляє прес-центр СБУ.

"Звісно, ми звертаємо особливу увагу на безпекову ситуацію в столичному регіоні незалежно від заяв будь-яких політичних сил чи представників місцевої влади. Адже саме в Києві розташовано багато стратегічних об'єктів. Тож посилений контроль над безпековою ситуацією в столиці є звичним явищем для силових органів. Відбувається конструктивна співпраця", - зазначив начальник київського міського та обласного управління СБУ полковник Олег Головаш, наголосивши, що нині відбувається постійна координація між СБУ та колегами з інших правоохоронних органів і місцевою владою.

Як додав Головаш, після подій у Луцьку координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Києві та області рекомендувала встановити підвищений "жовтий" рівень терористичних загроз у регіоні, відповідно до Положення про єдину державну систему запобігання, реагування і припинення терористичних актів та мінімізації їхніх наслідків.

Крім того, вирішено запровадити посилений графік чергувань особового складу правоохоронних органів столичного регіону.

"Основні зусилля зосереджено на запобіганні терористичній діяльності в місцях масового перебування людей, а також на посиленні безпеки об'єктів можливих терористичних посягань", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА