14:13 28.07.2020

Київрада відкриє свій двір для паркування автомобілів у вихідні дні та свята

1 хв читати
Київрада відкриє свій двір для паркування автомобілів у вихідні дні та свята

Київрада планує відкрити свій двір для загального користування - кияни та гості столиці у вихідні та святкові дні зможуть використовувати територію у дворі адмінбудинку за адресою вул. Хрещатик, 36 для стоянки власних легкових автомобілів, повідомляє прес-служба міськради.

Згідно з повідомленням, це передбачено ухваленим у вівторок рішенням депутатів Київради "Про особливості використання території у дворі комплексу адміністративних будівель Київської міської ради у вихідні та святкові дні, деякі заходи щодо стимулювання розвитку електротранспортної інфраструктури та інші організаційні питання".

Умова доступу до парковки Київради - наявність вільних місць і дотримання правил відвідування території. Не порушувати громадський порядок, зберігати чистоту, розміщувати авто відповідно до розмітки.

"10% місць буде відведено для електромобілів. Також у дворі передбачено зарядні станції для електромобілів і виділено місця стоянки для людей з інвалідністю. Заїзд буде відкритий зі сторони вулиці Пушкінської", - розповідає заступник міського голови - секретар Київради Володимир Прокопів.

Він переконаний, що таке рішення дасть змогу зменшити проблему з паркуванням у центральній частині міста. Адже незважаючи на те, що кількість паркувальних майданчиків зростає, проблема де розмістити свій автомобіль ще досить актуальна. "Планується, що місце для стоянки автомобілів у дворі Київради буде безкоштовним. Графік роботи: з 8:00 до 22:00", - зазначив Прокопів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА