07:48 29.07.2020

Широкомасштабні спільні військові навчання Азербайджану і Туреччини починаються в середу

1 хв читати
Широкомасштабні спільні військові навчання Азербайджану і Туреччини починаються в середу

Двотижневі спільні азербайджано-турецькі військові навчання починаються 29 липня на тлі загострення обстановки на кордоні Азербайджану і Вірменії.

У Баку наголошують, що навчання носять плановий характер.

"Як було заявлено міністерством оборони Азербайджану, ці навчання мають плановий характер і проводяться відповідно до двосторонньої угоди. Ці навчання слугують зміцненню координації і обміну передовим досвідом між збройними силами двох країн, сприяють зміцненню регіонального миру і безпеки", - заявила раніше агентству "Інтерфакс -Азербайджан" глава прес-служби МЗС Азербайджану Лейла Абдуллаєва.

Як повідомлялося, азербайджано-турецькі спільні широкомасштабні тактичні і льотно-тактичні навчання з бойовою стрільбою за участю Сухопутних військ і Військово-повітряних сил пройдуть в Азербайджані з 29 липня до 10 серпня. При цьому навчання за участю сухопутних військ двох країн відбудуться з 1 до 5 серпня в Баку і Нахічевані, а навчання за участю військової авіації - з 29 липня до 10 серпня в Баку, Нахічевані, Гянджі, Кюрдамирі і Євлаху.

За даними Міноборони Азербайджану, в спільних навчаннях будуть задіяні особовий склад, бронетехніка, артилерійські установки і міномети, а також військова авіація і засоби протиповітряної оборони армій двох країн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА