11:08 29.07.2020

Затримано двох підозрюваних у причетності до вибухів у Києві - прокурор столиці

1 хв читати
Затримано двох підозрюваних у причетності до вибухів у Києві - прокурор столиці

Правоохоронці затримали двох підозрюваних у причетності до серії вибухів у Києві 17 липня: один із затриманих був раніше судимий за умисне вбивство із застосуванням вибухового пристрою, повідомив прокурор столиці Олег Кіпер.

У середу під час брифінгу в Києві, відповідаючи на запитання про осіб затриманих у причетності до вибухів, прокурор сказав: "60-го і 61 року народження. Один раніше судимий... за умисне вбивство із застосуванням вибухового пристрою".

Говорячи про мотиви скоєння злочину, Кіпер зазначив, що йдеться про корисливий мотив, оскільки вимагались гроші. "Ми бачимо у цьому фінансовий мотив", - додав він

Як повідомлялося, 17 липня ввечері внаслідок вибуху невідомого предмета в урні біля станції метро "Шулявська" в Києві постраждали четверо осіб, одну людину було госпіталізовано, повідомила прес-служба Нацполіції.

Постраждалого 22-річного студента госпіталізували з місця події з множинними осколковими травмами ніг. Решта троє постраждалих звернулися до лікарів самостійно.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу (хуліганство).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА