21:18 29.07.2020

Глава МОЗ Франції на тлі зростання випадків COVID-19 закликав носити маски на вулиці

1 хв читати
Глава МОЗ Франції на тлі зростання випадків COVID-19 закликав носити маски на вулиці

Міністр охорони здоров'я Франції Олів'є Веран у середу заявив, що рекомендує носіння масок не тільки в приміщеннях, але і на вулиці, якщо у людей немає можливості дотримуватися дистанції.

"Якщо ви на вулиці, де гуляє кілька людей, і ви не впевнені, що можете дотримуватися дистанції, то я рекомендую надіти маску", - сказав Веран, чиї слова наводять французькі ЗМІ.

"Особи, які є носіями захворювання або слабкого здоров'я, а також люди похилого віку повинні обмежувати свої контакти і надягати маску, зокрема на вулиці", - додав міністр.

Однак раніше в середу Веран заявив, що Франція поки не зіткнулася з другою хвилею пандемії коронавірусу. Разом із тим, він визнав виникнення в країні нових осередків поширення COVID-19.

У Франції на цьому тижні ввели комендантську годину на пляжах в регіоні Бретань комуни Кіберон через нещодавній сплеск заражень COVID-19.

Напередодні повідомлялося, що за добу в країні діагностували 725 нових випадків зараження коронавірусом, 14 інфікованих померли.

Всього у Франції з початку пандемії виявили понад 183 тис. заражень COVID-19, кількість летальних випадків перевищує позначку в 30 тис.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА